Snel zoeken naar vakantiehuizen

Costa de la Luz

You need to upgrade your Flash Player

Vakantiehuis Costa de la Luz

Op het gebied van massatoerisme is de Costa de la Luz nog niet ontdekt en dat biedt natuurlijke alle gelegenheid om van een deel van Spanje te genieten, dat nog grotendeels het authentieke karakter heeft. De Costa de la Luz is bij watersporters zoals windsurfers erg in trek vanwege de westenwind, maar ook zonaanbidders kunnen terecht op een van de vele stranden aan zee. Liefhebbers van de natuur kunnen hier hun hart ophalen in de verschillende natuurgebieden zoals in het Nationaal Park Doñana. Verder kunnen er aan de Costa de la Luz diverse bezienswaardigheden worden bezocht en kan er eventueel tijdens de vakantietijd genoten worden van een van de vele evenementen in het binnenland en aan de kust.

lees meer

El Buho

El Buho heeft een slaapkamer/zitkamer met tweepersoonsbed, aangrenzend een badkamer, een houtkachel en een aparte keuken. Het terras bevindt zich aan de zijkant.

  • Aanbieder:

El Aguila

El Aquila bestaat uit een woonkamer met keuken en open haard, een slaapkamer met tweepersoonsbed en een badkamer met ligbad.Het huis is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

  • Aanbieder:

La Cigüeña

Molino Río Alájar bestaat uit zes stenen huizen welke staan op verhoogde grond aan de rechter oever van de Río Alájar. Alájar is gelegen in de provincie Huelva, een deel van de Costa de la Luz, op 115 km. van de kust. La Cigüeña is een van de twee grotere huizen en biedt slaapplaats aan vier volwassenen en twee kinderen.

  • Aanbieder:

El Conejo

Molino Río Alájar bestaat uit zes stenen huizen welke staan op verhoogde grond aan de rechter oever van de Río Alájar. Alájar is gelegen in de provincie Huelva, een deel van de Costa de la Luz, op 115 km. van de kust. El Conejo is een van de twee grotere huizen en biedt slaapplaats aan vier volwassenen en twee kinderen.

  • Aanbieder:

Cottage Zoya

Cottage Zoya heeft vier slaapplaatsen en is geheel voorzien van vloerverwarming. Er is een ruime huiskamer met een openhaard, een sofa, comfortabele fauteuils en een open keuken met eethoek.

  • Aanbieder:

La Tortuga

La Tortuga is nu verbouwd tot een huis voor 4 personen. De voordeur opent naar een gang,waarvan zich rechts de ruime zitkamer bevindt met open haard, vloerverwarming en open keuken.

  • Aanbieder:

Casa La Ermita

Casa la Ermita is in een buitenwijk gelegen van de plaats Conil. De mooie witte zandstranden van de Costa de la Luz zijn lopend in slechts enkele minuten te bereiken

  • Aanbieder:
  • U bevindt zich op pagina 1 van 1

Copyright © vakantiehuizenspanje.org